FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Super Finale FFC Futuresa

Brestovac u Opatiji lovi titulu FFC prvaka!

Super Finale FFC Futuresa koje će se 20. prosinca održati u Opatiji donijet će borilačkim fanovima pregršt sjajnih mečeva, a još je ranije najavljeno da u glavnoj MMA borbi nastupaju iskusni Amerikanac Ricco Rodriguez i neugodni Nizozemac Dion Staring.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radi se o meču za FFC-ovu titulu MMA prvaka u teškoj kategoriji, no to neće biti jedini meč te večeri u Opatiji kad je u pitanju napad na pojas prvaka.

FFC je najavio kako će se upravo tog dana također okruniti i prvak kraljevske kategorije kick boksa. Vjerojatno nikoga neće iznenaditi vijest da je prvi izazivač sjajni hrvatski teškaš Mladen Brestovac, koji spada i među deset najboljih boraca svijeta u svojoj kategoriji prema Gloryju, najboljoj svjetskoj K1 organizaciji.

Zagrebački borac u sjajnoj je formi, iza sebe ima devet povezanih pobjeda, a u ring će ući i tijekom studenog u Francuskoj kad će odraditi meč protiv Nicolasa Wambea, pa je lako moguće da će u napad na FFC titulu ići s točno deset uzastopnih pobjeda.

U ovom trenutku nije poznato tko će biti protivnik Brestovcu u meču za titulu FFC prvaka u teškoj kategoriji, ali za očekivati je s obzirom na značaj borbe da će se raditi o vrlo poznatom i iskusnom imenu koje će uskoro biti otkriveno javnosti.

Podsjetimo, FFC Futures 2014 Super Finale je završni ovogodišnji event jedne od najboljih europskih borilačkih organizacija u čijem će se glavnom večernjem programu koji će započeti u 20 sati održati čak 14 profesionalnih mečeva, od čega će deset borbi biti super finala FFC-ove serije Futures, a tu su još i dva prestiž meča te već spomenuta dva meča za titule prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider