FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo na oyo

Borci MMA lige poput gladijatora spremno čekaju spektakl!

Nekadašnji gladijatori susreli su se s modernim gladijatorima u podrumskim prostorijama amfiteatra u Puli.

U ambijentu pulske Arene održano je vaganje Hrvatske MMA lige i današnje hrabre borce u kavezu podsjetilo na nemilosrdne antičke gladijatorske borbe.

Duh gladijatora oživljava u pulskoj Areni: Vjeroučitelj u kavezu!

„Svi smo oduševljeni samim ambijentom vage. Vaganje je prošlo super, dečki su se dobro spremili. Ozbiljno su shvatili svoj zadatak. Treća je sezona lige i novi dečki koji nam do sada nisu bili poznati, vidim da su se dobro pripremili i shvatili ovo ozbiljno. Samo dva borca trebaju ponoviti vagu. No to nije ništa prestrašno, radi se pola kilograma, to će oni u roku dva sata riješiti i otići na ponovljenu vagu“, izjavio je Tomislav Novosel, koordinator Hrvatske MMA lige.

Prvu vagu nisu prošli samo Baldo Perak i Josip Perica. Na ponovljenoj vagi u 19 sati obojica su bili unutar tražene kilaže svoje kategorije. 

„Poseban je ugođaj ovog vaganja. Dečki su se sjajno pripremili, moji dečki su prošli vagu. Čujem da su karte za sutra skoro rasprodane. Velik interes u Istri vlada za sutrašnji MMA spektakl. Drago nam je zbog toga jer 24. svibnja je četvrtfinale MMA lige u Poreču, pa imam dojam da će se liga udomaćiti kod nas. Erhan je spreman, dobro znamo tko je Burušić i cijenimo ga, ali isto tako znam da Erhan može pružiti dobru borbu“, ispričao je Dragan Zdjelar, trener Erhana Ametija.

Brojimo sate. Još malo i čeka nas prvi event osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati u dvorani Doma sportova Mate Parlov s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr od 21.30, a snimka na  Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma sportova Mate Parlov na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Hrvatska MMA liga, prva osmina finala:

Do 70 kg:
Milan Aščerić (Trojan Pula) – Sebastijan Emini (Novi Zagreb)
Erhan Ameti (Prime Poreč) - Marko Burušić (UFK Novi Zagreb)
Oliver Sudac (Werdum Team) - Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Do 77 kg:
Tonči Peruško (Trojan Pula) - Saša Božić (UFK Kutina)

Do 84 kg:
Baldo Perak (UFC Gladiator) - Matej Jurin (Leon Gym)
Antonio Bičanić (MMA Valens Vinkovci) – Josip Perica (Ban Team)

Do 93 kg:
Milan Vinčić (MMA Valens Vinkovci) – Kristijan Perak (UFC Gladiator)

Revijalne borbe:

Do 66 kg
Ivan Parencan (Prime Poreč) – Mislav Major (UFK Novi Zagreb)

Do 70 kg
Luka Jarc (Prime Poreč) – Luka Purkert (Ban Team)

Do 77 kg
Ivan Bilić (Trojan Pula) – Tomislav Ceronja (KBK Vrapče)
Do 93 kg:
Vedran Lekić (UFK Trešnjevka) – Josip Matković (Shark Gym Karlovac)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider