FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U toaletu s Naomi

Bivši menadžer prekinuo šutnju: Evo zašto je propao Mike Tyson

Nekadašnji menadžer i prijatelj Mikea Tysona Rory Holloway kaže kako je 'Iron Mike' mogao biti najveći u povijesti.

Već opjevani životni pad Mikea Tysona dogodio se ponajviše zbog njegove slabosti prema ženama. Tako tvrdi Rory Holloway, jedan od njegovih bivših menadžera i dobrih prijatelja koji je šutio deset godina iz poštovanja prema Tysonu.

Sada je sve otkrio u knjizi 'Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson' u kojoj otkriva neke nepoznate detalje iz karijere jednog od najpoznatijih boksača svih vremena.

Inače, Tyson je osuđivani silovatelj, ali ni to nije obuzdalo njegovu seksualnu ovisnost. Holloway je ispričao kao su morali unajmiti tjelohranitelje, ali ne da bi ga čuvali od napada već od njega samog. Oni su 24 sata pazili da se ne iskrade u potrazi za ženskim društvom.

''Znao sam da ga nitko u ringu ne može zaustaviti. Mogao je pasti jedino zbog slabosti prema ženama. Svaka odluka koju je donio imala je veze sa seksom i ženama. Nitko ga nije mogao promijeniti'', tvrdi Holloway.

Tyson je oduševio svijet nakon što je 1986. godine postao najmlađi svjetski prvak u povijesti, no samo šest godina kasnije osuđen je zbog silovanja 18-godišnje Desiree Washington u hotelskoj sobi u Indianapolisu.

''To je bilo neizbježno. Čudim se što ga i druge djevojke nisu tužile zbog silovanja.''

Šokantno je ono što se dogodilo tijekom boravka u zatvoru.

''Došao bih ga posjetiti, a čuvari su mi rekli da ne mogu do njega jer djevojke stoje u redu kako bi ga posjetile. U zatvoru je dobivao više žena nego kad je bio vani.''

U toaletu s Naomi

Čim je počeo stizati novac, došle su i djevojke, priča Holloway. Prvo one lokalne iz Brooklyna, a onda modeli i glumice. Voljele su njegov brzo zarađen novac i reputaciju 'zločestog dečka'.

''Dok sam ga jedne večeri pazio, pogledao sami ostao u nevjerici. Djevojka s kojom je bio bila je Naomi Campbell. Rekao mi je kako mora u toalet, a onda je ušla za njim. Ja sam ostao s njihovim pićima stražariti i govoriti ostalima da je zauzeto.''

To je samo dio pikanterije iz knjige o Tysonu. Sigurni smo kako ih ima još stotine…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider