FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prilika za mlade borce

Ante Delija: U Opatiji se želim vratiti na pobjedničke staze!

Opatija će u subotu 3. svibnja biti domaćin drugog FFC Futuresa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Biti će to prilika za nove i mlade borce željne dokazivanja, ali i prilika da se Ante Delija u borbu večeri vrati na pobjedničke staze.
Deliji će protivnik biti Ruben Wolf iz Njemačke. Nakon posljednje borbe u Rusiji nastavio je s uobičajenim ritmom treninga i pripremama za nadolazeće mečeve.

Sjajan popis boraca za FFC Futures, a Brestovac i Delija kao poslastica!

"Trenirao sam s ekipom iz Gladijator tima: Kristijanom Perakom, Marom Perakom, Antunom Račićem, Baldom Perakom, Gordanom Lovrićem i trenerima Fešom Vukotićem i Gordanom Vatavukom.", rekao je na početku razgovora Delija koji je posljednje dvije borbe izgubio. 

Prvo je od njega na FFC-u održanom u zagrebačkoj Areni uspješniji bio Dion Staring, a na kraju veljače izgubio je od Denisa Smoldareva. No, unatoč porazima "Hodajuća nevolja" iz Dubrovnika nije zabrinuta.
"Niti u jednom trenutku ti mi porazi nisu poljuljali samopouzdanje. Kad se sve pogleda i ja sam mogao doći do pobjeda. Osobno mi je to bila dodatna motivacija da nastavim naporno raditi jer očekuje me još puno borbi. U borbi protiv Staringa me možda još samo jedan upućeni udarac dijelio od pobjede. Krenuo sam bez kontrole, punom snagom, mislio sam da mogu održati taj ritam cijelu borbu, ali nažalost nije bilo tako. Protiv Smoldareva sam bio spreman. Loša mi je bila baza u parteru i to je presudilo."

Protivnik u Opatiji biti će mu Ruben Wolf. Nijemac je dosad u karijeri imao 11 mečeva te je na učinku od šest pobjeda i pet poraza. Delija ga je proučio, ali nije želio previše toga otkriti.
"Protivnik je dobar u svakom segmentu borbe. Do pobjeda je dolazio na razne načine što pokazuje da ima raznovrsna rješenja. Znam koje su mu slabosti, ali tijekom borbe se neću toliko bazirati na njegove loše strane. Jednostavno želim nametnuti svoj ritam borbe. Moja prednost je što sam imao bolje sparing partnere i bolje uvjete za pripreme."

Nedavno je Ante Delija radio i s Goranom Babićem Hambije što mu je donijelo jedno novo iskustvo kad su u pitanju treninzi.

"Goran Babić je jedan od najboljih MMA trenera u Hrvatskoj. Drago mi je da ima svoju MMA ekipu u kojoj ima odličnih boraca od kojih će napraviti vrhunske borce. Siguran sam u to jer sam vidio kako radi. Bilo je odlično iskustvo trenirati s njim i nadam se da će biti još prilika te da će se suradnja nastaviti."

Opatije je za Deliju prilika da se vrati na pobjedničke staze. No, do pobjede sigurno neće biti lako doći.

"Svakom borbom dolazim do novog iskustva koje mi olakšava napredovanje u karijeri. Teško je prognozirati borbu. Teško je predviđati što će se dogoditi. Vidjet ćemo koliko će i hoće li biti teško protiv Wolfa."
Osim što u Opatiji priželjkuje pobjedu, Ante Delija razmišlja i onom što dolazi nakon toga.

"Želja mi je odraditi revanš protiv Staringa. Siguran sam da ću se do kraja godine boriti s poznatim imenima iz MMA svijeta. Nadam se da će ovo biti uspješna godina.", rekao nam je na kraju Ante Delija. (FFC Futures 2)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider