FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ovo nitko nije očekivao

Šok u UFC-u: Tragičan kraj karijere ponajboljeg borca svih vremena?

UFC 168 je trebao ponuditi spektakularnu borbu između Andersona Silve i Chrisa Weidmana za titulu prvaka u srednjoj kategoriji, a umjesto toga dogodio se tragičan završetak…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Silva je loše otvorio borbu i time ponudio Amerikancu da ponovno dođe do velike pobjede i po prvu puta obrani titulu prvaka. Weidmann je već u prvoj rundi mogao završiti borbu, ali nije iskoristio jedan trenutak kada je Silva bio uzdrman.

Ovako izgleda Silvina noga nakon operacije

Nakon svega jedne minute druge runde dogodio se – šok! Donedavno najbolji UFC borac je nakon unutarnjeg 'low kicka' jednostavno pao na pod i primio se za nogu. Silva je teško slomio potkoljenicu i borbi je bio kraj, a Weidmann obranio pojas.

Silva je pretrpio težak lom noge i već se počelo špekulirati kako bi to mogao biti kraj karijere. Ozljeda je vrlo teška i zahtijeva napornu i dugotrajnu rehabilitaciju, a sjajnom Brazilcu je već 38 godina.

''Anderson je i dalje najbolji borac svih vremena, želim mu sve najbolje. Ja sam nakon prve borbe puno radio na obrani nožnih udaraca jer me dosta pogađao, ali ovo što mu se dogodilo je ludo'', rekao je Weidmann nakon borbe.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider