FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hrvatski gladijatori

Adrenalinski spektakl u Ciboni: Večer gušenja i nokauta!

Cibona je počela navijati. Drugi event Hrvatske MMA lige okupio je 2500 ljudi i pokazao kako publika zna navijati kada se dečki u kavezu bore muški, isto kao i da zna zviždati kada osjeti da borci previše kalkuliraju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spektakularnu večer otvorio je sraz između Zagreba i Splita. U kategoriji do 70 kg, Matija Blažičević pokazao je što znaju dečki koje trenira Igor Pokrajac. Blažičević je gušenjem u prvoj rundi pobijedio Finka Barišića iz splitskog Pit Bulla.
U drugoj borbi najlakše kategorije, Ivan Vladimir i Oliver Sudac pružili su sjajnu borbu, koja je doduše završila nesportskim potezom – u trećoj rundi Vladimir je dobio prst u oko, čime je Sudac diskvalificiran.

>> Pogledajte sjajne završetke MMA lige: 'Minotauro iz Lučkog' digao Cibonu na noge!

U velter kategoriji, eksplozivni Marko Leljak serijom udaraca digao je publiku na noge te nokautom završio meč protiv Igora Martinovića. Lovro Vrkić polugom na ruci pobijedio je prezimenjaka iz Omiša te pokazao kako je, baš poput svog starijeg brata Luke, velika nada Hrvatske MMA lige u svojoj kategoriji.

Vrhnac adrenalinskog spektakla bila je borba između Ante Radmana i Ivana Stupala u kojoj je Radman demonstrirao zašto je miljenik zagrebačke publike, a borbu je završio gušenjem.

Kada smo ga pitali kako se osjećao u ovoj napetoj borbi kratko je rekao:
„Kada uđem u meč, točno znam što trebam raditi. Nema treme, sve mi je ravno i samo krenem“, samouvjereno je izjavio Radman.

Odlični Zoran Đođ bombardirao je Roberta Brajkovića u 'ground and pound' poziciji te dobio brzi prekid.
U kategoriji do 93 kg, Kristijan Perak, mlađi brat iskusnijeg Mare Peraka pokazao je kako se bore pobjednici u MMA kavezu hrvatske lige te gušenjem prisilio na predaju Denisa Jakulja.

Iskusnom Teu Radniću ipak je trebala druga runda kako bi svladao mladog Josipa Balentovića. Nino Vladušić iz Osijeka svojim stavom „hladnog udarača“ najavio je da Slavonija ima za koga navijati u Ciboni te nokautom pobijedio Milana Vinčića.

Sraz superteškaša završio je pobjedom Josipa Ivanišića koji je nokautirao Sašu Bašića. Drugi event Hrvatske MMA lige bio je večer gušenja i nokauta, a publika će slijedeći okršaj hrvatskih gladijatora imati priliku vidjeti 13. travnja. (D.M.)

Službeni rezultati prvog kruga Hrvatske MMA lige:

1) Matija Blažičević, 1R, 4:014, gušenje
2) Ivan Vladimir, 3R, 0:31, diskvalifikacija
3) Marko Leljak, 1R, 4:20, TKO
4) Anto Radman, 1R, 2:35, gušenje
5) Lovro Vrkić, 1R, 1:44, poluga na ruci
6) Zoran Đođ, 1R, 2:22, TKO
7) Hrvoje Martić, 1R, 2:26, gušenje
8) Filip Majić, 1R, 4:03, gušenje
9) Kristijan Perak, 1R, 1:59, gušenje
10) Teo Radnić, 2R, 4:58, gušenje
11) Nino Vladušić, 1R, 2:59, TKO
12) Josip Ivanišić, , 1R, 2:59, TKO
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider