Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kakav učinak...

Zubac zaigrao u NBA klasiku, sjajne partije Thomasa i Hardena

U utakmici koja je veća od bilo koje druge u NBA ligi nastupio je i hrvatski košarkaš.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od petorice hrvatskih košarkaša u NBA ligi u petak navečer je zaigrao samo Ivica Zubac za Lakerse, dok su Bojan Bogdanović, Damjan Rudež, Mario Hezonja i Dragan Bender utakmice svojih klubova odgledali s klupe.

I Zubac je imao vrlo skromnu minutažu u porazu svojih Lakersa protiv Boston Celticsa (113:107), igrao je samo pet minuta i ubilježio samo jedan poen i dva skoka. Junak pobjede u NBA klasiku bio je Isaiah Thomas s 38 koševa, a malo mu je nedostajalo da postane prvi Celtic koji je ubacio 40 i više koševa u tri uzastopne utakmice. Boston je dobio šestu zaredom, a Lakersi, koje je predvodio Louis Williams (21), i 11. utakmicu u gostima ne znaju za pobjedu.

Oklahoma Thunder su s s 114:102 pobijedili Memphis Grizzliese na krilima Russella Westbrooka i njegovih 38 poena, 12 asista i 13 skokova.

Indiana Pacersi su s 106:97 slavili protiv Brooklyn Netsa, kod kojih Bogdanović nije ulazio u igru. Paul George i Jeff Teague su s po 24 koša predvodili Pacerse.

Orlando je bez Hezonje i Rudeža pobijedio Toronto Raptorse s 102:94, a Serge Ibaka i Evan Fournier su zabili po 20 za momčad s Floride. Sunsi su s Benderom na klupi s 105:103 bili bolji od Sacramenta, a Phoenix pobjedu duguje Devinu Bookeru (33) koji je pogodio zadnji koš na utakmici sa zvukom sirene.

Najzanimljive je bilo u okršaju Rocketsa i Bullsa, kojeg je Houston dobio s 121:117 nakon produžetka. Ponovno je odličnu utakmicu za Teksašane odigrao James Harden s 42 poena, 12 skokova i 9 asista.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider