Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Košarka
Lako zapaljiva zvijezda

Curry se zamalo fizički obračunao s navijačem: Dobacio mu nešto glupo!

Najbolji košarkaš Golden State Warriorsa Stephen Curry našao se u središtu manje kontroverzne situacije nakon završetka pete utakmice prvog kruga doigravanja Zapadne konferencije NBA lige protiv Nuggetsa u Denvera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State se nakon -20 na poluvremenu vratio u četvrtoj četvrtini u utakmicu, no na kraju je ipak poražen. Curry je imao "slabu" večer, te je ubacio svega 15 poena, zbog čega je pri izlasku iz dvorane nakon susreta bio lako "zapaljiv".

Navijač Denvera, tvrdi Curry, mu je dobacio nešto "jako glupo", nakon čega se sjajni šuter Warriorsa okrenuo, prišao mu i rekao da "ušuti", pritom upirući prstom u njega. Daljnju eskalaciju sukoba spriječio je Curryjev suigrač Green, koji ga je doslovno odvukao prema svlačionici.

Recimo i da je za svoju lošiju utakmicu Curry optužio prljavu igru domaće momčadi, koja ga je, tvrdi, konstantno zaustavljala na nepropisan način i "uvaljivala" mu laktove.

Denver je u konačnici slavio 107-100, te je smanjio zaostatak u seriji na 2-3. Golden State će sada pred svojim navijačima imati priliku zatvoriti seriju i osigurati polufinale konferencije protiv San Antonio Spursa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider