Košarka
SPORTOVI
Košarka
što reći?

VIDEO Obruči se još uvijek tresu: Evo što se dogodi kada malci "polude"

Russell Westbrook nastavio je impresionirati na početku nove NBA sezone, ali nije jedini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas je bilo vrlo uzbudljivo na NBA parketima diljem SAD-a. Brooklyn je upisao prvu pobjedu, dok su primjerice Chicago Bullsi i LA Clippersi upisali prve poraze u novoj sezoni.

Bila je to večer s brojnim sjajnim potezima, a među vrhunskima vrijedi i treba istaknuti dva zakucavanja. Oba su napravili razigravači svojih momčadi, obojica visoki 191 centimetar.

Russell Westbrook iskoristio je svoju brzinu, eksplozivnost i skočnost te je proletio pored obrane LA Clippersa i monstruozno zakucao pored nemoćnog DeAndrea Jordana koji nije stigao ni reagirati. Oduševljen potezom trenutno najimpresivnijeg igrača lige bio je i vlasnik Clippersa Steve Ballmer, koji pljeskao i nasmijao se vrhunskom potezu.

Drugi, možda još impresivniji potez pripada razigravaču Phoenixa Brandonu Knightu, koji je zakucao pored Evana Turnera, 10 centimetara višeg igrača od sebe. Sjajnom je fintom na liniji tri poena najprije izbacio svog čuvara i krenuo prema košu gdje ga je čekao Turner. No to nije obeshrabrilo Knighta da se digne i snažno zakuca za smanjenje Portlandova vodstva.

U konačnici je Phoenix slavio u produžetku košem Erica Bledsoea sa zvukom sirene. To je također jedan od najboljih poteza večeri, ali ni blizu atraktivan kao prethodna dva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider