Košarka
SPORTOVI
Košarka
Poveli 1:0

Washington ne posustaje: Wall, Pierce i Beal vodili Wizardse do preokreta

U prvom susretu polufinala doigravanja Istočne konferencije NBA lige košarkaši Washington Wizardsa priredili su iznenađenje pobijedivši na gostovanju Atlanta Hawkse 104-98 i u seriji na četiri pobjede poveli sa 1-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goste iz Washingtona do pobjede su predvodili Bradley Beal sa 28 koševa i sedam skokova, Paul Pierce sa 19 koševa, te John Wall sa 18 koševa i 13 asistencija. Beal se, spomenimo, ozlijedio na kraju dvoboja (stopalo), te je njegovo stanje za nastavak serije zasada nepoznato.

Najefikasniji igrači u redovima Hawksa bili su DeMarre Carroll sa 24 koša, Al Horford sa po 17 koševa i skokova, te Paul Millsap sa 15 koševa i 12 skokova.

Atlanta je u prvom poluvremenu imala i 12 poena prednosti, no u nastavku su Wizardsi upotrijebili 'magičnu obranu' i sveli napad Hawksa na svega 25 posto šuta iz igre. Najniži je to postotak šuta iz igre Hawksa u jednom poluvremenu u cijeloj sezoni! 

Nakon 4:0 protiv Toronto Raptorsa u prvoj rundi doigravanja, Wizardsi su na pobjednički način otvorili i konferencijski polufinale.

Druga utakmica na rasporedu je 5. svibnja ponovo u Philips Areni, a potom serija seli u Washington.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider