Košarka
SPORTOVI
Košarka
Durant odličan

Šou i neviđena dominacija Warriorsa: Pogledajte što su napravili rivalima

Nakon ponešto ukočenog nastupa u prvoj predsezonskoj utakmici protiv Toronta, Golden State Warriorsi su pred svojim navijačima pokazali kako bi to moglo izgledati ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Warriorsi su u drugoj predsezonskoj utakmici deklasirali rivale Clipperse 120-75, a u sjajnom svjetlu predstavio se i novopridošli Kevin Durant. Bio je to šou 'ratnika' kakav bi mogli gledati tijekom većeg dijela sezone. Pokazali su kako su predviđanja o njihovoj dominaciji u potpunosti utemeljena.

Curry, Thompson i Durant nemilice su trpali iza linije za tri poena i već do poluvremena rezultat je bio nestvarnih 71-33, a nakon tri četvrtine imali zastrašujućih 51 razlike (102-51). I to protiv jedne od boljih momčadi u ligi.

Na ovakav način teško će se itko nositi s njima, jer momčad koja je lani srušila NBA rekord i igrala veliko finale bit će samo bolja. Već u drugoj utakmici vidjelo se koliko će joj značiti Durant, koji je sam u stanju 'pokopati' protivnika. Naravno, takvi Warriorsi bit će izazov za sve u ligi, a posebno aktualne prvake Cavse.

Kevin Durant imao je odličan debi pred navijačima Warriorsa u Oracle Areni. Za 24 minute provedene na parketu postigao 21 koš i imao po sedam skokova i asistencija. Klay Thompson bio je najbolji strijelac utakmice s 30 poena, dok je Marreese Speights s 14 koševa bio najefikasniji kod gostiju iz Los Angelesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider