Košarka
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Košarka
Nova ozljeda Curryja

VIDEO Warriorsi zanijemili zbog Curryja, ali onda odgovorili rekordom playoffa

Golden State Warriorsi ponovno su ostali bez Stephena Curryja, koji je zbog ozljede propustio drugo poluvrijeme, ali su na dominantan način došli do treće pobjede u seriji protiv Houston Rocketsa 121-94...

Stephen Curry se vratio nakon što je zbog istegnuća gležnja propustio dvije utakmice prve runde doigravanja protiv Houstona, ali ponovno se ozlijedio krajem druge četvrtine. Curry je u zadnjoj akciji u prvom poluvremenu odsklizao po parketu i ozlijedio desno koljeno. Ubrzo nakon toga potišteno je odšepao u svlačionicu, a Warriorsi su morali nastaviti bez njega.

I to kako su nastavili. Unatoč tome što su se svi osjećali loše zbog nove ozljede MVP-a lige, odgovorili su goropadnom trećom četvrtinom u kojoj su utrpali Rocketsima 41 koš. I ne samo to, do kraja utakmice uspjeli su postaviti novi NBA rekord po broju ubačenih trica u playoffu - 21.

Posebno je raspoložen bio drugi dio popularnog 'Splash Brothers' dvojica Klay Thompson, koji je u trećoj četvrtini zabio četiri od ukupno svojih sedam trica, a Golden State je postavio i klupski rekord u doigravanju od osam trica u jednoj četvrtini.

''Nemojmo se zavaravati: Kada pogodite sve te šuteve, stvari će ići na vaš mlin. Onako kako vi želite'', kratak je bio Draymond Green.

Warriorsi su uvjerljivom pobjedom 121-94 došli do vodstva 3-1 u seriji i vjerojatno će zaključiti posao i bez Curryja. Puno važnije pitanje je koliko će izbivati najbolji igrač današnjice. Za ponedjeljak je zakazana magnetska rezonanca i onda će puno toga biti jasnije.

Klay Thompson je završio utakmicu sa 23 poena, Iguodala je zabio najviše ove sezone 22, dok je Draymond Green skupio 18 koševa, šest asistencija i osam skokova. Warriorsi su i dalje ostali jedina momčad u povijesti koja nije izgubila dvije utakmice zaredom i dvaput od iste ekipe u istoj sezoni.

NBA doigravanje:

ISTOČNA KONFERENCIJA
Boston Celtics - Atlanta Hawks 104-95 (produžetak)
(momčadi su izjednačene na 2-2)

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 98-100
(Cleveland se plasirao u drugi krug doigravanja sa 4-0)

ZAPADNA KONFERENCIJA
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 95-116
(San Antonio se plasirao u drugi krug doigravanja sa 4-0)

Houston Rockets - Golden State Warriors 94-121
(Golden State vodi 3-1)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider