Košarka
SPORTOVI
Košarka
Propustio zadnji trening

Warriorsi će možda godinu zaključiti bez Stephena Curryja

Golden State Warriorsi će kalendarsku godinu završiti s dva gostovanja, u noći sa srijede na četvrtak u Dallasu, a na Staru godinu u Houstonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U obje utakmice Warriorsi bi mogli biti bez svog kapetana i najboljeg igrača Stephena Curryja koji vuče lakšu ozljedu lijeve noge, otkrio je privremeni trener Luke Walton.

Curry je u utorak propustio posljednji trening prije odlaska u Dallas i nalazi se pod upitnikom za utakmicu protiv Mavericksa.

"Postoji mogućnost da neće igrati u jednoj, a možda i u obje utakmice", izjavio je Walton te dodao da će konačnu odluku o tome donijeti neposredno pred početak utakmice, ovisno o tome kako će se Curry osjećati.

Ako je suditi po nekim njegovim prijašnjim reakcijama, poput one na nedavnoj utakmici protiv Clevelanda za Božić, na kojoj je nastupio unatoč lakšoj ozljedi lista desne noge, najbolji strijelac lige (30,5 koševa po utakmici) bit će na parketu ne bi li pomogao suigračima da 2015. godinu završe pobjednički i još poboljšaju svoj nevjerojatan učinak od 29 pobjeda u 30 ovosezonskih utakmica.

Za razliku od Warriorsa, Phoenix Sunsi više ne mogu računati na svog najboljeg igrača Erica Bledsoea (20.4 koševa, 6.1 asistencija i 4 skoka po utakmici) koji je pretrpio tešku ozljedu lijevog koljena te u subotu bio podvrgnut operativnom zahvatu. U utorak je klub objavio da će Bledsoe propustiti ostatak sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider