Košarka
SPORTOVI
Košarka
Očitao im bukvicu

Vujošević poludio nakon divljanja Grobara: Ovo je sramota!

Bijesan kao ris poslije utakmice s Cibonom bio je trener Partizana Duško Vujošević.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dakako, Vujošević je pobjesnio zbog ponašanja navijača Partizana, koji su prekinuli utakmicu bacanjem petardi raznih predmeta na parket.

"Znam da postoji podjela kod navijača Partizana na ove službene predstavnike Juga i takozvane Zabranjene, ali znam i da dvorana ne bi smjela biti poprište njihova razračunavanja, baš kao niti stadion. Ne znam kako je došlo do podjela, ali činjenica je da to nema veze s interesima kluba. Znate, ja sam bio na jugu kada je Partizan gubio od Hajduka 6:1, ali se svejedno pjevalo. Ovakvo ponašanje sramota je za Partizan i za Beograd", rigao je vatru Vujošević, poentiravši:

"Ne treba nam ni vlast ni Crvena zvezda ni nitko drugi, mi smo sami sebi problem. Neka navijači pogledaju film Kum - ubili su mu sina, ali zbog poslova se život nastavlja. Neka odnosi ostanu loši ako tako mora biti, ali na utakmicama neka se ne bacaju petarde. Ovo je šizofrena situacija, vrlo opasna za klub. Rijetko tko ima hrabrosti zauzeti stav, jer svi gledaju kako da se dodvore publici", zaključio je popularni Dule, a prenosi Blic.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider