Košarka
SPORTOVI
Košarka
Važna pobjeda Fenera

Vrlo dobri Tomić i Hezonja, Barcelona lako sa Žalgirisom

Centar hrvatske košarkaške reprezentacije Ante Tomić predvodio je Barcelonu do 89:72 domaće pobjede protiv Žalgirisa iz Kaunasa u susretu 5. kola skupine E TOP-a 16 Eurolige sa 16 koševa, devet skokova i pet asistencija, a odličan je bio i Mario Hezonja sa 12 ubačaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Tomić je za 24 minute provedene na terenu do učinka od 16 koševa uz šut za dva 6-7, dok je pogodio sva četiri slobodna bacanja. Mario Hezonja je za dva šutirao 4-5, za tri 0-3, a slobodna bacanja 4-4, dok je imao još i jedan skok, te dvije asistencije.

Barcelona je sada na omjeru pobjeda i poraza 3-2, dok je Žalgiris na 1-4.

U drugom susretu skupine E igranom u petak Panathinaikos je svladao Galatasaray sa 86-77 i tako stigao na omjer 3-2, dok je Galatasaray pao na 2-3.

Na vrhu skupine E su Real Madrid i Maccabi sa po četiri pobjede i jednim porazom.

Odličan posao u skupini F napravio je Fenerbahče Ulker 68:60 pobjedom na gostovanju kod Unicaje u Malagi. Hrvatski reprezentativac Luka Žorić je u pobjedi turskog sastava sudjelovao s četiri koša (šut za dva 2-4) i četiri skoka za 16 minuta provedenih u igri. Ovom pobjedom Fenerbahce Ulker poravnao se s Anadolu Efesom na učinku od tri pobjede i dva poraza, dok je Unicaja posljednja s pet poraza. Na vrhu skupine je CSKA s pet pobjeda ispred Olympiakosa koji je na omjeru 4-1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider