Košarka
SPORTOVI
Košarka
Atlanti derbi večeri

VIDEO Važna pobjeda Brooklyna, loša rola Bogdanovića

Brooklyn Netsi slavili su na gostovanju kod Dallas Mavericksa s 104-94, uz mizeran učinak hrvatskog košarkaša Bojan Bogdanovića, koji je imao jedan koš (šut 0-1, bacanja 1-2) i po 3 skoka i izgubljene lopte za 11 minuta igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Netsi su ostvarili važnu pobjedu u borbi za doigravanje, a zasluge za trijumf idu Deronu Williamsu (25), Thaddeusu Youngu (16) i Joe Johnsonu (15), dok je kod Dallasa s 20 poena najefikasniji bio Dirk Nowitzki. Netsi s omjerom 24-33 drže drugo mjesto u Atlantskoj skupini, te su trenutno osmi na Istoku.

U derbiju večeri Atlanta Hawksi su s 93-91 pobijedili kod Miami Heata, te potvrdili da su najbolji na Istoku, iako su na Floridi igrali bez trojice startera. Hawkse su predvodili Paul Millsap (22) i Nijemac Dennis Schroder (16, 10 asista), dok je kod Miamija Hassan Whiteside imao 14 poena i osobni rekord od 24 skoka, a Dwyane Wade je s 22 poena bio najbolji strijelac.

Izjenačen je bio i dvoboj u Minnesoti u kojem su slavili gosti iz Memphisa s 101-97. Kod gostiju je briljirao Španjolac Marc Gasol s 27 poena i 11 skokova, te devet koševa u nizu u zadnje četiri minute. Branitelji naslova San Antonio Spurs su s 101-74 porazili Phoenix Sunse, koji su u prvom poluvremenu zabili svega 24 koša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider