Košarka
SPORTOVI
Košarka
Suigrači spriječili veći sukob

VIDEO Tuča u Madisonu na Božić: Wall izneredio Knickse pa se našao u klinču

Košarkaši Washingtona svladali su New York sa 102-91 u Madison Square Gardenu, u prvoj utakmici božićnog NBA programa te tako stigli do svoje 20. pobjede u ovoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Washingtona John Wall predvodio je Wizardse s 24 koša, 11 asistencija i šest skokova u pobjedi 102-91 nad New York Knicksima u Madison Square Gardenu. Breadly Beal je dodao 17 poena, a Kris Humphries 14 za pobjedničku momčad koja je stigla do 20. trijumfa u novoj sezoni i ima treći najbolji učinak (20-8) u Istočnoj konferenciji iza Toronta (22-7) i Atlante (21-7).

Međutim, božićni NBA program koji je počeo utakmicom u Madisonu malo je pokvario igrač Knicksa Quincy Acy. Acy je u jednom kontranapadu Wizardsa teškim prekršajem s obje ruke zaustavio Johna Walla, ovaj je odmah nasrnuo na njega i umalo je došlo do tučnjave. Srećom, suigrači su spriječili veću sramotu na Božić i rastavili zaraćene igrače.

Momčad Knicksa, koja nijednom u ovoj utakmici nije bila u vodstvu, s 34 koša je predvodio Carmelo Anthony, dok je španjolski reprezentativac Jose Calderon ubacio 16 poena. New York je sa samo pet pobjeda iz 31 utakmice na pretposljednjem mjestu u NBA ligi. Lošiji učinak od Knicksa ima samo Philadelphia (4-23).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider