Košarka
SPORTOVI
Košarka
Zasad još bez slavlja Popovicha

VIDEO Memphis u završnici slomio Atlantu, tri koša Rudeža u preokretu Indiane

Najbolja momčad Istočne konferencije NBA lige Atlanta Hawksi, gdje je pomoćni trener hrvatski stručnjak Neven Spahija, u gostima je poražena od Memphis Grizzliesa sa 88-94...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri minute i 25 sekundi prija kraja rezultat je bio poravnat (86-86), a onda je Memphis serijom 8-2 došao do pobjede. Kod Grizzliesa najbolji je bio Mike Conley s 21 košem i 6 dodavanja. Marc Gasol upisao je 16 poena i 10 skokova, a Zach Randolph 11 koševa i 15 skokova.

Kod Atlante se istaknuo Jeff Teague s 22 koša i 6 asistencija.

Košarkaši Indiane napravili su veliki preokret u završnici nakon što su zaostajali 21 koš pet minuta prija kraja treće četvrtine, te su upisali treću uzastopnu pobjedu, svladavši u gostima Charlotte Hornetse sa 103-102. Pobjednički koš zabio je George Hill pet sekundi prije kraja utakmice, a najefikasniji u redovim pobjednika bio je C.J. Watson s 22 poena.

Hrvatski reprezentativac Damjan Rudež je za 15 i pol minuta igre upisao 3 koša i 1 asistenciju za Indianu.

Toronto Raptorsi su pokvarili slavlje, jer se očekivalo da će trener San Antonia Gregg Popovich upisati 1000. pobjedu u karijeri, ali to se nije dogodilo. Toronto je slavio sa 87-82, a najzaslužniji za pobjedu Raptorsa bio je James Johnson s 20 koševa, uključujući i ključne poene u završnici.

Kod Spursa Tim Duncan je ostvario 12 poena i 12 skokova, a Tony Parker 10 koševa.

Oklahoma je na domaćem parketu 'razmontirala' LA Clipperse, koji su igrali bez ozlijeđenih Blakea Griffina i JJ Redicka. Oklahoma je slavila sa 131-108, uz 29 koševa Kevina Duranta i 19 poena Russella Westbrooka. Kod Clippersa Jamal Crawford je ubacio 21 poen, a Chris Paul je dodao 18 koševa i 13 asistencija.

Trojka Clevelanda Kevin Love, Kyrie Irving i LeBron James lakoćom se obračunala sa Los Angeles Lakersima, svladavši ih 120-105. LeBron James je upisao 22 poena, 10 skokova i 8 asistencija, Kevin Love ubacio je 32 koša, a Kyrie Irving dodao je 28 poena i 10 dodavanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider