Košarka
SPORTOVI
Košarka
Rutinska pobjeda Bullsa

VIDEO Memphis prejak za Brooklyn, skromna utakmica Bogdanovića

Košarkaši Brooklyn Netsa izgubili su treću utakmicu zaredom u NBA ligi, no na gostovanju kod druge momčadi Zapadne konferencije Memphis Grizzliesa bilo je iluzorno očekivati prekid loše serije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je skromnu utakmicu postigavši tri koša uz tri skoka za 15 minuta provedenih na parketu.

Memphis, koji u posljednje vrijeme igra sjajno, je kontrolirao utakmicu od samoga početka. Već u prvoj četvrtini je stvorio prednost od 26-11, te lako stigao do konačnog uspjeha od 95-86.

Za 14. pobjedu u posljednjih 16 nastupa Grizzliesa najzaslužniji je bio Zach Randolph s 19 ubačaja, dok je najbolji u sastavu Netsa bio Mason Plumlee s 15 poena i 14 skokova. Bogdanović je za svoja tri koša šutirao iz igre 1-5 (trica 0-1), a slobodna bacanja 1-2.

Chicago Bullsi učvrstili su se na vodećem mjestu skupine Central i trećoj poziciji Istoka rutinskom domaćom pobjedom protiv Sacramento Kingsa od 104-86. Ponovno je sjajan bio španjolski centar Pau Gasol s 26 koševa i 16 skokova, dok je u redovima Kingsa najučinkovitiji bio Rudy Gay s 24 poena.

Zanimljivo je bilo u Phoenixu gdje su Houston Rocketsi nadigrali domaće Sunse sa 127-118. Briljirao je James Harden s 40 poena, 12 skokova i 9 asistencija, a posebno se istaknuo u četvrtoj četvrtini kada je postigao 20 koševa za Rocketse. Dobro ga je pratio Josh Smith s 20 ubačaja, dok su kod Sunsa bolji od ostalih bili Eric Bledsoe s 32 i Goran Dragić s 20 koševa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider