Košarka
SPORTOVI
Košarka
Monstruozno zakucao

VIDEO Hezonja 'poludio' nakon poraza: "Nikada nećemo naučiti lekciju"

U sklopu 28. kola španjolske košarkaške lige Real Madrid je slavio u velikom derbiju protiv Barcelone s 91-79, nakon čega je pred španjolskim kamerama eksplodirao Mario Hezonja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša svih vremena dobio je na parketu 20 i pol minuta, te je u tom razdoblju ubacio devet poena uz stopostotni učinak iz igre (3-3 za dva, 1-1 za tri). Pridodao je i dvije asistencije, te gledateljima u Madridu priuštio jedno senzacionalno zakucavanje!

Hezonja je nakon utakmice bio iznimno ljutiz, pogotovo zbog činjenice jer je njegova momčad bila u egalu 6 minuta prije kraja, a onda je Real napravio seriju 10-0 i pobjegao na 82-71.

"Uvijek ista priča! Nikad nećemo naučiti lekciju protiv Real Madrida. Uvijek popustimo tri, četiri minute i utakmica ode u vjetar", rekao je Hezonja, koji je pri posljednjem izlasku s parketa (umjesto njega ušao Abrines) udario nogom u reklame i počastio ljude u blizini s nekoliko ne toliko pristojnih riječi na hrvatskom.

Hrvatski reprezentativac vjerojatno na kraju ove sezone napušta redove katalonskog kluba, razočaran rotacijama trenera Xavija Pascuala, u kojima igra u prosjeku 15-ak minuta. Podsjetimo, Hezonja će se gotovo sigurno prijaviti na NBA draft predstojećeg ljeta, na kojem bi trebao biti iznimno visoki pick prve runde (između 5. i 7. mjesta).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider