Košarka
SPORTOVI
Košarka
zbilja je nevjerojatan

VIDEO Čudesni Curry uništio Houston i srušio rekord NBA lige

Golden State je stigao na korak do velikog finala NBA lige. Gostovao je u Houstonu te uvjerljivom pobjedom 115:80 poveo 3:0 u seriji u finalu Zapada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gosti su bili uvjerljivi tijekom cijelog susreta, dobili su sve četvrtine, a već su na poluvremenu imali velikih 25 razlike i tada se već vidjelo da domaćin nema recept za fenomenalnog Stephena Curryja koji je večer završio s 40 koševa, pet skokova i sedam asistencija. Imao je sjajnu šutersku večer, zabio je čak sedam trica iz devet pokušaja! Zanimljivo je da su ga navijači tijekom cijelog susreta provocirali, ali što su oni bili glasniji, to je on igrao bolje.

''U tome i jest draž igranja u gostima, postoje provokatori koji su platili mnogo novca da bi sjedili u prvom redu i pokušali te uznemiriti. No, ako baš žele toliko pričati, moraju biti spremni i na odgovor'', rekao je Curry.

Curry je s 64 trice u ovom doigravanju srušio rekord NBA lige koji je dosad držao Reggie Miller.

Thompson i Green dodali su po 17 koševa, baš koliko je zabio i Harden za Houston te tako bio najefikasniji igrač domaće momčadi. No, postotak šuta iz igre bio mu je očajan, gađao je 3-16!

Jedna pobjeda sada dijeli Warriorse od finala, a sljedeći susret igraju u noći s ponedjeljka na utorak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider