Košarka
SPORTOVI
Košarka
Tko im može stati na kraj?

VIDEO Monstruozni Curry potopio Toronto: Čudesna serija ide dalje!

Golden State Warriorsi ne posustaju i u Torontu su stigli do 21. pobjede u nizu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Golden Statea slavili su u noći sa subote na nedjelju na gostovanju u Torontu sa 112:109 te tako stigli do 21. uzastopne pobjede od početka ove NBA sezone.

Nezaustavljiv je bio Stephen Curry koji je Raptorsima ubacio 44 koša uz devet trica i sedam asistencija, dok je Klay Thompson postigao 26 poena. Kod Raptorsa je najbolji bio Kyle Lowry s 41 košem i sedam asistencija.

Bio je to i dvoboj Kylea Lowryja i Stephena Curryja, baš na All Star razini! Zvijezda domaće momčadi stigla je do 41 poena (uz sedam asistencija i četiri ukradene lopte), a prošlosezonski MVP i najbolji strijelac u ovoj sezoni do 44 (uz sedam asistencija). Najbolje od svega jest što je Lowry odigrao utakmicu karijere, ali svejedno nije uspio zabiti više od fenomenalnog Curryja.

Gađao je najbolji strijelac Warriorsa devet od 15 trica dok je Lowry bio na šest od deset. Obojica su briljirali, ali ta tri poena razlike na kraju su uistinu i bili razlika - dovoljna za pobjedu. Treba napomenuti i da je dok se utakmica lomila Steph zabio dvije trice, a slobodna bacanja gađao šest od šest dok je Lowryju zadrhtala ruka pa je promašio posljednje osmo. Osim Curryja, zabio je Thompson 26, a kod Raptorsa DeRozan je završio utakmicu sa 16 poena.

Damjan Rudež nije igrao u porazu Minnesote od Portlanda (103:109), kao ni Duje Dukan u porazu Sacramenta u Houstonu (113:120), baš kao ni Mario Hezonja u porazu Orlanda kod Clippersa (101:103).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider