Košarka
SPORTOVI
Košarka
43 koša Westbrooka

VIDEO Chicagu drama protiv Oklahome, Portland razbio Dallas

U petak su odigrane samo dvije utakmice NBA lige u kojima su domaćini zabilježili pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chicago Bullsi su s 108-105 slavili protiv Oklahoma City Thundera, a pobjedničku tricu zabio je dvije sekunde prije kraja E'Twaun Moore. Prije zadnjeg koša Bullsa zvijezda gostiju Russell Westbrook, koji je ubacio čak 43 koša na utakmici, promašio je šut za pobjedu Thundera, a potom je Moore tricom razveselio domaće navijače.

Moore je završio utakmicu s 19 poena, a kod Chicaga je odličan bio i Nikola Mirotić s 26 koševa, dok je Serge Ibaka (25) bio jedina značajnija potpora Westbrooku kod Oklahome. Chicago je s omjerom 39-23 na visokom drugom mjestu Istoka, dok Oklahoma s omjerom 34-28 drži osmu poziciju na Zapadu.

Portland Trail Blazersi su bez prevelikih uzbuđenja s 94-75 pobijedili Dallas Maverickse, no pobnjedu su platili teškom ozljedom startera Wesleya Matthewsa, kome je pukla Ahilova tetiva. Nicolas Batum je s 15 koševa i 12 skokova predvodio Portland, koji ima niz od pet pobjeda i s omjerom 41-19 drže treće mjesto na Zapadu. Amare Stoudemire i Monta Ellis s s po 12 koševa bili prvi strijelci Dallasa (40-23), koji je trenutno šesta momčad Zapadne konferencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider