Košarka
SPORTOVI
Košarka
Otkazali 'La Bomba', Ibaka...

Velika prilika za Hrvatsku: Španjolska bez pola petorke na Eurobasketu!

Nakon što je svoj nastup na Europskom košarkaškom prvenstvu otkazao Juan Carlos Navarro, Španjolska je vjerojatno ostala oslabljena i za sjajnog krilnog-centra Sergea Ibaku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaš NBA momčadi Oklahoma City Thundera propustiti će Eurobasket u Sloveniji! Tako barem tvrdi izvor blizak igraču, Alfonso Lozano, koji doduše nije dao nijedan razloga zbog čega je Ibaka odlučio ne igrati.

Sjajnog skakača i blokera u NBA ligi trebao bi u reprezentaciji zamijeniti igrač Real Madrida, novog prvaka Španjolske, Nikola Mirotić.

Nakon poraza u finalu doigravanja Endesa lige od Real Madrida, Navarro je rekao kako mu je neophodno potreban odmor.

''Prerano je da razmišljam o bilo čemu, vrijeme je da se odmorim. Sigurno je da neću igrati za reprezentaciju ovog ljeta'', rekao je najkorisniji igrač prošlog EP-a u Litvi prije dvije godine.

''Bila je ovo teška sezona za Barcelonu, ali i za mene. Moram se odmoriti i oporaviti za sljedeću sezonu'', dodao je popularni "La Bomba", koji u petoj utakmici finalne serije španjolskog prvenstva nije mogao na željeni način pomoći svojim suigračima zbog ozljede zadnje lože.

Podsjetimo, Navarro je bio najkorisniji igrač prošlogodišnjeg Eurobasketa u Litvi, na kojem je Španjolska osvojila naslov prvaka. Osim spomeute dvojice, u Sloveniji definitivno neće zaigrati ni stariji brat Gasol - Pau! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider