Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nakon nogometa...

Velika čast: Hrvatska otvara Svjetsko prvenstvo!

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) objavila je u četvrtak kompletan raspored natjecanja na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što će nekoliko tjedana ranije Hrvatska protiv domaćina odigrati uvodnu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, tako će i naša košarkaška reprezentacija otvoriti svjetsku smotru u Španjolskoj. Doduše, ne protiv domaćina, već protiv Filipina.

Dvoboj u Sevilli, u sklopu skupine B, odigrat će se 30. kolovoza s početkom u 12:30. Istodobno će u skupini C u Bilbau igrati Ukrajina i Dominikanska Republika.

Dan kasnije Repešine izabranike očekuje utakmica protiv Argentine (13:30), potom 1. rujna slijedi okršaj protiv Senegala (12:30), 3. rujna Hrvatska igra protiv Grčke (20:00), a natjecanje u skupini će naša izabrana vrsta zaključiti 4. rujna protiv Portorika (18:00).

Hrvatska će u drugom krugu natjecanja, dakako pod uvjetom da prođe, igrati u Madridu u kojem će se 14. rujna igrati i finalna utakmica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider