Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kap je prelila čašu

Uzbuna u LA-u: Playoff miljama daleko, a Bryant i Howard u fizičkom obračunu?

Prema pisanju New York Daily Newsa Dwight Howard, novopridošli centar košarkaške NBA momčadi Los Angles Lakersa, mogao bi, prije i negoli se uspio uklopiti, napustiti 'Lakerland' zbog sukoba s legendom - Kobeom Bryantom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogo se pričalo o neslaganju dvojice 'alfa-mužjaka' po prirodi, a kap koja je prelila čašu navodno je bila utakmica na Novu godinu i poraz od Philadelphije 76ersa. Bryant je navodno nakon tog susreta odapeo 'otrovnu strelicu' prema ponajboljem centru današnjice govoreći da je prenježan s obzirom da mišiće s kojima raspolaže.

Isto je nedugo nakon što je stigao u Lakerse rekao i Shaquille O'Neal, bivši suigrač Kobea Bryanta, s kojim je tvorio nezaustavljivi dvojac, unatoč također teškim karakterima.

''Takav duo poput mene i Shaqa događa se jednom u životu. Bolji od nas dvojice bili su samo Scottie Pippen i Michael Jordan, ali takav duo s dominantnim karakteristikama nikada više nećete imati'', rekao je nedavno Bryant.

To samo potvrđuje mišljenje mnogih da nije Paul Gasol problem koji koči Lakerse u ovom trenutku, već sam Howard koji se nikako ne uspjeva uklopiti u momčad i podrediti vođi - Bryantu.

Prema pisanju NY Daily Newsa na posljednjem su treningu Bryant i Howard bili čak i u žešćem fizičkom sukobu, te su ih suigrači morali razdvajati da ne bi došlo do šakačkog obračuna.

Koliko ima istine u tome otkrit će vrijeme, točnije otprilike 45 dana nakon kojih istječe prijelazni rok za igrače (21. veljače). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider