Košarka
SPORTOVI
Košarka
javio se i bogdanović

Gledajte Triple-double: ''Šarićev ujecaj na igru je impresivan''

Krenuo je Triple-double košarkaški podcast u kojem nam se iz New Yorka javio i Bojan Bogdanović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od ovog tjedna na našem portalu svakog četvrtka od 20:15 na svoje će doći ljubitelji košarke. Krenuo je Triple-double, video podcast posvećen NBA ligi i hrvatskim košarkašima koji igraju u SAD-u, a kojeg u cijelosti možete pogledati u video prilogu.

Novinar i kolumnist GOL.hr-a Vid Horvat te košarkaški trener Danijel Lutz vaši su domaćini koji će komentirati i analizirati NBA aktualnosti, a u emisiju će se javljati i hrvatski košarkaši. U prvom izdanju Triple-doublea iz New Yorka se javio Bojan Bogdanović.

''U ovo doba sezone nema nekih jakih treninga, više se radi na ispravljanju detalja, igrači rade na sebi samima i oporavku'', rekao je između ostalog Bojan u svom javljanju iz SAD-a.

Ove ste sezone puno puta u medijima slušali o triple-double učincima, ponajprije sjajnog Russella Westbrooka koji je praktički ''privatizirao'' taj naziv. O tome se govorilo u prvoj emisiji kao i učincima svih šest hrvatskih košarkaša u NBA-u.

Najavljen je i All-Star vikend i to sva tri dana. Hrvatska opet tamo ima predstavnika na utakmici novaka u ligi i najboljih košarkaša koji su tamo u svojoj drugoj godini. Dario Šarić u toj će utakmici naslijediti Bojana Bogdanovića koji je na All-Star vikendu igrao prošle dvije godine.

U prvom Triple-double podcastu Horvat i Lutz su najavili i posljednji dan tradea koji završava u četvrtak, a u rubrici ''5 u 5'' dotaknuli su se pet najvažnijih tema s kraja prošle i početka ove sezone poput Duranta u Warriorsima, utrke za MVP-a lige, borbe za play-off na Zapadu i Istoku te odlascima brojnih velikana u mirovinu.

Triple-double je i najbolje moguće zagrijavanje za Eurobasket u rujnu, a do tada uživajte u našim tjednim podcastima u kojima se govori o najboljem iz svijeta košarke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider