Košarka
SPORTOVI
Košarka
Barcelona u drami

Tomić i Hezonja na korak od ispadanja iz Eurolige

Košarkaši Olympiakosa svladali su Barcelonu sa 73-71 u trećoj utakmici četvrtfinala Eurolige i stigli na korak do plasmana na završni turnir četiri najbolja kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Olympiakos je s dvije pobjede u nizu poveo 2-1 u seriji do tri pobjede i u četvrtak na svom terenu momčad iz Pireja može izboriti plasman na Final Four po peti put u posljednjih sedam godina.

Barcelona je u posljednju četvrtinu utakmice ušla s vodstvom 60-59, ali su Katalonci u posljednjih deset minuta dvoboja postigli svega 11 poena i imali samo jedan ubačaj iz igre (Navarro).

Olympiakos su do pobjede predvodili Printezis s 19 koševa i Spanoulis s 15 poena i osam asistencija. Juan Carlos Navarro je ubacio 14 poena, ali je iz igre gađao 2/9. Hrvatski reprezentativac Ante Tomić je za gotovo 24 minute u igri postigao osam koševa uz pet skokova i četiri asistencije. Mario Hezonja je u igri proveo nešto manje od 10 minuta i postigao dva poena uz jedan skok.

Barcelona pobjedom u četvrtak može izboriti petu odlučujuću utakmicu na svom terenu u Palau Blaugrana, koja je bi bila odigrana u srijedu 29. travnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider