Košarka
SPORTOVI
Košarka
Oakland 'slavi'

Težak, vjerojatno i pretežak udarac za Cleveland Cavalierse

Ako su šanse Cleveland Cavaliersa bile male uoči finala NBA lige zbog neigranja Kevina Lovea, čini se da su nakon prve utakmice protiv Golden Statea gotovo izgubljene...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ono što sam osjetio očito nije bilo ništa dobro. Bilo je drugačije nego u seriji protiv Chicaga. Ovo je bio brzi, kratki i bolni uštip", rekao je zabrinuti Irving, koji je nakon što je proklizao i pao na parket 'u roku keks' napustio dvoranu zaputivši se u svlačionicu.

"Zabrinut sam. Nadam se samo da sam iziritirao staru ozljedu i da nije ništa drugo. Razočaran sam jer sam se na početku utakmice osjećao sjajno", zaključio je Irving.

Nitko ne želi vidjeti ozljede, a pogotovo ne ključnih igrača u finalima. To ne želi vidjeti čak ni suparnik.

"To je nešto što mrzim vidjeti. Nikada ne volim vidjeti da se netko ozlijedi. Nadam se da će moći igrati. Znam da mi ne vjerujete jer bi nam njegova ozljeda olakšala posao, ali zaista se nadam da će igrati. Ovo je san svakog igrača i želim mu da ga živi", rekao je gospodin trener Golden Statea Steve Kerr.

Najbolji igrač Clevelanda LeBron James bio je shrvan nakon što je vidio svog najpouzdanijeg suigrača kako uz pomoć štaka napušta svlačionicu.

"Bilo mi je jako teško. Toliko je naporno radio posljednjih osam dana da bi večeras mogao ovako izgledati. Ovo je snažan udarac za našu momčad i ambicije", rekao je LeBron.

Irving će u petak odraditi sve potrebne preglede da vidi da li je s koljenom sve u redu, no sudeći po prvoj reakciji i po njegovim riječima, vrlo je lako moguće da je nakon Andresona Varejaoa i Kevina Lovea on još jedan ključni igrač koji je otpao za do kraja sezone... I to sada kada je Cavsima najpotrebnije, da prekinu seriju od 51 godine u kojoj grad Cleveland nije dočekao naslov ni u jednom od četiri najpopularnija sporta u SAD-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider