Košarka
SPORTOVI
Košarka
NBA zvijezda u gradu nogometa

'Teško je nogometne navijače pretvoriti u košarkaške'

Košarkaši Oklahoma Cityja i Philadelphije odigrali su u utorak ekshibicijsku, ujedno i pripremnu utakmicu za novu NBA sezonu, u Manchesteru. Pobijedila je Oklahoma 103-99...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogo zanimljivoga su mogli vidjeti gledatelji u Manchesteru, pa tako i novo sjajno izdanje Kevina Duranta, jednog od najboljih košarkaša na svijetu, koji je utakmicu završio sa 21 poenom, ali i osam skokova i čak 12 asistencija.

''Jako mi je drago što možemo putovati svijetom i raditi ono što najviše volimo. Prije nekog vremena ovakvo što je vjerojatno bilo teško zamisliti, ali ja uživam upoznavati nove ljude i kulture, te im uz to pokazati ono najbolje od sebe - rekao je Durant za BBC znajući da je došao u grad gdje se gotovo jedino poštuje nogomet.

''Znam sve i znam da je jako teško nogometne navijače pretvoriti u košarkaške. Nadam se da smo barem nakratko uspjeli.''

Inače, neke nogometne zvijezde iz Manchestera su svjedočile ovom košarkaškom spektaklu. U publici su bili Rio Ferdinand, David de Gea, Adnan Januzaj, Patrick Vieira...(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider