Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vijest koju svi iščekuju

Warriorsima stiže pojačanje: 'Ako je ovo bila moja zadnja utakmica, bilo je zabavno'

Trener aktualnih NBA prvaka Golden State Warriorsa Steve Kerr koji je u prvoj sezoni na klupi osvojio naslov, mogao bi se vratiti svom poslu u subotu, nakon što je propustio prve 32 utakmice svoje momčadi, zbog operacije leđa i kasnijih komplikacija vezanih za taj zahvat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kerr je po prvi put ove sezone putovao s momčadi na utakmice u Dallasu i Houstonu, gdje su Warriorsi bez pomoći svog igračkog vođe Stephena Curryja ostvarili polovičan učinak pa su nakon 32 utakmice stigli do 30 pobjeda uz samo dva porazam, pod vodstvom Kerrova zamjenika Lukea Waltona.

"Ako je ovo bila moja posljednja utakmica, bilo je jako zabavno. Bit će uzbudljivo ponovno vidjeti Stevea u trenerskoj ulozi. Čini mi se da je u dobroj formi. Bio je bijesan što sam mu natovario još jedan poraz noć prije, ali osim toga se dobro drži", našalio se Walton čiji će se učinak na klupi Warriorsa pripisati Kerru.

Kerrov povratak s nestrpljenjem čekaju i igrači.

"Ne mogu dočekati da se vrati. Kad je on na treningu, postoji dodatna napetost. Nitko ne želi razočarati Trenera", rekao je Klay Thompson koji je s 38 koševa bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu u Houstonu posljednjeg dana 2015. godine.

"No, uvjeren sam da ovo nije bila Lukeova posljednja utakmica na poziciji glavnog trenera. Ima sjajnu budućnost u ligi. Njegov učinak to potvrđuje, a bilo je zabavno igrati za njega. Postoji razlog zašto smo na 30-2", dodao je Thompson.

Golden State će prvu utakmicu u 2016. godini odigrati u noći sa subote na nedjelju, kad će u svojoj Oracle Areni ugostiti Denver, a tada bi Steve Kerr trebao prvi put ove sezone voditi momčad.

"Kad se vrati, kadgod to bilo, nadam se da će dobiti ogromne ovacije, jer on je taj koji je posložio ovu momčad", naglasio je Thompson.

Osim Kerrova povratka, navijači Warriorsa bi u subotu mogli slaviti i povratak Stephena Curryja u momčad, nakon što je najbolji strijelac NBA lige propustio gostovanja u Dallasu i Houstonu, zbog ozljede lijeve noge.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider