Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kakav koš

Spektakularan potez: Bogdanović zabio s centra sa zvukom sirene!

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović autor je ponajboljeg poteza 3. kola Eurolige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trećem kolu košarkaške Eurolige Maccabi je u Tel Avivu svladao Fenerbahče 91-73, te tako došao do premijernog uspjeha, dok je turska momčad i dalje bez pobjede u drugom krugu, na omjeru 0-3. Baš kao i Bešiktaš.

Gosti su se držali do poluvremena kada je bilo 36-36, no potpuno su pali u nastavku. Nevjerojatno je da je istanbulska momčad u zadnjih deset minuta primila čak 38 poena. Maccabi su predvodili Ricky Hickman sa 24 poena, te po pet skokova i asistencija, te Shawn James sa 22 poena i pet skokova.

Mladi hrvatski reprezentativac Darko Planinić s četiri koša sudjelovao je u pobjedi Maccabija. Bojan Bogdanović je, pak, bio najučinkovitiji u redovima Fenerbahčea s 15 koševa, ali i oduševio tricom sa centra. Dogodilo se to krajem prve četvrtine, a potezom je zaslužio ovacije tribina.

Bogdanović je ubacio 15 poena za 28 minuta. Imao je i četiri skoka, dok je za dva poena gađao 3-6, za tri 2-7, te s linije slobodnih bacanja 3-4. (TS)

Skupina F:

Caja Laboral - Bešiktaš 77-51

Maccabi - Fenerbahče 91-73

Redoslijed: 1. Caja Laboral 3-0, 2. Himki 2-0 (-1), 3. Montepaschi Siena 2-0 (-1), 4. Barcelona 1-1 (-1), 5. Olympiacos 1-1 (-1), 6. Maccabi 1-2, 7. Bešiktaš 0-3, 8. Fenerbahče 0-3.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider