Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šanse minimalne

Šokantna, ali i očekivana vijest: Cavsi bez Irvinga do kraja finala!

Finale NBA lige izgubilo je svoju draž nakon što je iz bolnice stigla vijest da je za Kyrieja Irvinga sezona završena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razigravač i sjajni šuter Cleveland Cavaliersa Irving zaradio je frakturu lijeve čašice koljena u produžetku prve utakmice NBA finala protiv Golden State Warriorsa, te mu predstoji stanka od tri do četiri mjeseca! U nadolazećim danima Irving će biti operiran, nakon čega slijedi dugi i komplicirani oporavak.

Ozljede koljena nikada nisu jednostavne, a mogu biti toliko grozne da se igrači više nikada ne vrate isti na parket. Sjetimo se samo Brandona Royja ili Grega Odena, čije su karijere završile i prije nego su zaista započele. Doduše, Roy je odradio šest sezona u NBA ligi, ali je svaku osim jedne obilježila ozljeda jednog ili oba koljena. 

Irving je tako postao treći vrlo bitan igrač i drugi od velike trojke koji se ozlijedio. Podsjetimo, još na početku sezone Cavsi su ostali bez vrijednog Andresona Varejaoa, dok su u prvom krugu doigravanja izgubili Kevina Lovea.

Nakon prve utakmice i spomenutog produžeta Warriorsi protiv Clevelanda imaju 1:0, a nakon ove ozljede Irvinga imaju i veliki imperativ da uzmu naslov. Jer ako neće sad protiv desetkovanih Cavsa, kad će?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider