Košarka
SPORTOVI
Košarka
To bi bio veliki udarac

Šok uoči Eurobasketa: Tomas ponovno otpao zbog ozljede?

Ponajbolji hrvatski reprezentativac i velika uzdanica Jasmina Repeše, Marko Tomas, po svemu sudeći ponovno će propustiti Eurobasket zbog ozljede...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se prije dvije godine ozlijedio za vrijeme Eurobasketa u Litvi, te razočaran i ljut napustio prvenstvo, Tomasa je opet zadesila slična sudbina.

Hrvatski reprezentativac ozlijedio je kvadriceps na treningu, te će vjerojatno propustiti treće uzastopno Europsko prvenstvo zbog ozljede.

Sve se dogodilo za vrijeme jedne vježbe jedan na jedan po cijelom terenu. Tomas je bio u paru s Bogdanovićem i u jednom trenutku potegnuo svom snagom te odjednom kriknuo. Odmah je istrčao s terena u hodnik, a za njim i nekolicina suigrača. 'Ministar obrane' vratio se na parket zabrinutog lica i desnim kvadricepsom omotanim ledom.

''Trener nam je rekao da smo kilavi, ja sam se se navukao na to i krenuo svom snagom. Svih pet ruptura u karijeri dogodilo mi se tijekom trčanja s loptom, ne u obrani'', objasnio je cijelu situcaiju Tomas te nadodao:

''Ovo je 99 posto da neću igrati na Eurobasketu. Kad vas u mišiću malo pecne, morate pauzirati tjedan do dva, a mene je ovaj put jako zapeklo. Nadam se da mi nije propala sezona.''

Reprezentacija je tako u predvečerje Eurobasketa ostala bez ključnog igrača koji je pod velikim upitnikom za nastup u Sloveniji, a muku s ozljedom muči i Roko Ukić koji prima terapijske injekcije za bolne tetive. Ne miriši na dobro...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider