Košarka
SPORTOVI
Košarka
želi zaigrati protiv Grka

Oglasio se i liječnik: 'Bojanovi simptomi su nas zabrinuli'

Kako smo saznali iz Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS) udarac glavom u parket Bojana Bogdanovića koštat će nas njegovih usluga u srazu protiv Grčke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srećom, to je najlošija vijest u cijeloj priči jer je riječ o lakšem potresu mozga. Bogdanović je nakon dvostrukih pregleda sasvim priseban, štoviše inzistirao je da igra već večeras protiv izravnog konkurenta za prvo mjesto u skupini C - Grka. Međutim, izbornik Velimir Perasović neće riskirati i Bogdanović će večeras biti u funkciji navijača.

"Bojan Bogdanović ima lakši potres mozga i trenutno nije na treningu s nama. Neće sigurno zaigrati protiv Grčke, iako je on sam tražio da igra. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati u narednih nekoliko dana, no trebao bi biti spreman za utorak i utakmicu protiv Makedonije", rekao je izvor iz Hrvatskog košarkaškog saveza.

Liječnik reprezentacijeJosip Samardžić dao je i službenu izjavu sa stručne strane o stanju našeg najboljeg igrača:

"Nakon udarca koji je Bojan Bogdanović zaprimio na jučerašnjoj utakmici, procjene kliničke slike i prezentacije simptoma koji su nas zabrinuli napravili smo dijagnostičku obradu. Nalazi su uredni, započeli smo s terapijom koja zahtjeva psihofizički odmor i mirovanje, te preporuku izostanku s današnje utakmice. Jutros je Bojan puno bolje, a mi ćemo i dalje nastaviti pratiti njegovo stanje", rekao je doktor reprezentacije Samardžić.

Podsjetimo, Bogdanović je u utakmici protiv Slovenije, pri pokušaju polaganja, nezgodno pao preko Joksimovića i pri tome snažno udario glavom u parket. Parket je napustio smušen, te se više nije vraćao u igru.

Eurobasket 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider