Košarka
SPORTOVI
Košarka
Paljba po sucima

Slovenci u šoku nakon poraza od Hrvatske pred punom dvoranom

U slovenskoj su reprezentaciji teško primili poraz pred vlastitim navijačima od susjeda iz Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čestitali su Jasminu Repeši i hrvatskim košarkašima, a kao jedan od uzroka prvog poraza na Eurobasketu vide i u sudačkim odlukama.

>> Navijači, dođite u Celje: Neka Hrvatska opet bude 'domaćin' u Sloveniji

>> Hrvati u Celju šokirali cijelu dvoranu: Velika pobjeda protiv Slovenije

Izbornik slovenskih košarkaša Božidar Maljković sijao je nezadovoljstvo nakon što je Hrvatska u 4. kolu Eurobasketa sa 76:74 slavila u Celju.

Srpski stručnjak smatra kako je njegova momčad oštećena od strane sudaca.

''Čestitam Jasminu Repeši i čestitam Hrvatima na pobjedi. Što se tiče utakmice, gubili smo lopte i obrana nije bila na nivou. Isto tako moram napomenuti kako nisam zadovoljan suđenjem. Ne znam, tko je taj sudac Milojević iz Makedonije?!'', rekao je Maljković pa dodao:

''To je država s bogatom tradicijom, tamo imamo mnogo prijatelja, a on je u završnici utakmice dosudio pet odluka protiv nas. Tko je tu lud?!'', dodao je Maljković koji je na kraju utakmice pratio suca iz dvorane iskazujući mu nezadovoljstvo.

Najbolji slovenski igrač Goran Dragić također je spominjao suđenje.

''Čestitam Hrvatima koji su u ključnim trenucima pogodili trice, a mi nismo. No nema veze, sutra nas čeka težak ispit protiv Poljske. I da, nisam mogao razumjeti neke sudačke odluke, ali to je košarka'', kazao je Dragić. (I.Š./VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider