Košarka
SPORTOVI
Košarka
Eurobasket u deželi

Slovenci i Maljković u šoku: Ponajbolji igrač otkazao SMS-om!

Novi je udarac doživjela slovenska košarkaška reprezentacija uoči Europskog prvenstva kojem će biti domaćin u rujnu ove godine…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon ozlijeđenog krilnog centra Barcelone Erazema Lorbeka, nastup je na kontinentalnoj smotri otkazao i Beno Udrih (31). Iskusni je playmaker od veljače igrao za Orlando, a prije toga je u NBA ligi bio član San Antonija, Sacramenta i Milwaukeeja. U ovom je trenutku slobodan igrač i u potrazi je za novim klubom.

Ono što je u cijeloj priči bizarno je da se Udrih na nastupu u reprezentativnom dresu zahvalio - SMS porukom. Direktor nacionalne momčadi Matej Avanzo ga je pokušao kontaktirati telefonskim putem, Udrih se nije javio, ali mu je naknadno poslao poruku u kojoj ga je obavijestio da nema namjere igrati za Sloveniju.

Vijest je iznenadila slovensku javnost budući da je izbornik Božidar Maljković prije nekoliko dana uvrstio Udriha na širi popis za Eurobasket, tvrdeći da je od njega dobio jamstva da će igrati.

Slovenija će, između ostalih, u prvom krugu EP-a u Celju igrati i protiv hrvatske reprezentacije, a u skupini C su i Španjolska, Poljska, Češka i Gruzija.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider