Košarka
SPORTOVI
Košarka
Treći nastup

Slovenci na SP-u jači za Phoenixova asa: 'Bit će mi velika čast'

Najbolji slovenski košarkaš Goran Dragić potvrdio je na sastanku s čelnim ljudima slovenske košarke da će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj ove godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goran Dragić je imao fantastičnu sezonu s Phoenix Sunsima iako je dosta utakmica odigrao mučeći se i s ozljedom te se činilo da će propustiti Svjetsko prvenstvo kako bi se odmorio i pripremio za sljedeću sezonu. Međutim, nije želio preskočiti reprezentativno okupljanje te je potvrdio nastup u Španjolskoj.

"Sezona u Phoenixu bila je iznimno naporna i psihički i fizički, imao sam problema s ozljedom gležnja i isprva sam mislio uzeti pauzu za rehabilitaciju i bolju pripremu, međutim vrlo brzo sam se oporavio i shvatio da ću za vrijeme Svjetskog prvenstva biti u idealnom fizičkom stanju. Bit će mi velika čast ponovno nastupiti u dresu slovenske reprezentacije", istaknuo je Dragić.

Dragiću će ovo biti treće svjetsko prvenstvo nakon onih 2006. i 2010. godine, a nastupio je i na četiri europska prvenstva i to 2007., 2009., 2011. i 2013. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider