Košarka
SPORTOVI
Košarka
Igokea sretno u produžetku

Slavlje Cibone, Cedevita u Laktašima ispustila pobjedu

Košarkaši Cibone svladali su kao domaćini Široki s 91:80 u ogledu 12. kola regionalne, ABA lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Darryle Strawberry predvodio je Cibonu s 26 koševa, te po 5 skokova i asistencija. Planinić i Rozić dodali su po 14 koševa za Vukove, dok je u gostujućoj momčadi najefikasniji bio Zagrepčanin Tomislav Petrović s 20 koševa.

Cedevita je u Laktašima u produžetku, izgubila kod Igokee s 96:89, iako je u zadnju minutu osnovnog dijela ušla s prednošću od tri koša razlike i posjedom lopte. Siniša Štemberger, hrvatski košarkaš u redovima domaće momčadi, pogodio je tricu koja je na kraju odvela utakmicu u produžetak, u kojem je domaćin bolje reagirao.

Marino Baždarić bio je sa 16 koševa najefikasniji kod Cedevite. Nolan Derek Smith je upisao 14 koševa i 7 asistencija, dok su Miro Bilan (11 skokova) i Allan Ray postigli po 13 koševa. Kod domaćina je najbolji strijelac bio Branko Jorović sa 26 koševa. Štemberger je ubacio 14 poena za Igokeu.

Crvena zvezda je vodeća s 9 pobjeda i dva poraza. Cibona, Cedevita i Igokea imaju po 8 pobjeda i 4 poraza.

ABA liga, 12. kolo:

Cibona – Široki 91:80

Igokea – Cedevita 96:89 u produžetku

Zadar – Radnički (kasnije)

Krka – Union Olimpija (kasnije)

Mega Vizura – Szolnoki Olaj (kasnije)

Redoslijed: 1. Crvena Zvezda 9-2 (-1), 2. Cibona 8-4, 3. Cedevita 8-4, 4. Igokea 8-4, 5. Partizan 8-3 (-1)..., 11. Zadar 4-7 (-1)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider