Košarka
SPORTOVI
Košarka
Cavsi sredili Bullse

Skromna večer Bojana Bogdanovića

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je skromnu pripremnu utakmicu za Brooklyn Netse uoči početka nove sezone NBA lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brooklyn Bojana Bogdanovića savladao je u svojoj dvorani Philadelphiju 76-erse s 99-88, a naš je reprezentativac, iako je dobio veliku minutažu, ostvario minimalni učinak.

Bogdanović, koji je startao u početnoj postavi, te je na terenu proveo 27 minuta, je postigao četiri poena uz šut iz igre 1-5 (trica 0-3). Slobodna je bacanja gađao 2-3, ostvario je tri skoka i dvije asistencije, a da će biti dobro pojačanje u obrani pokazao je s dvije blokade.

Netsima je ovo bila četvrta pobjeda u petom predsezonskom nastupu, a prije početka sezone odigrat će još samo jednu utakmicu, u gostima kod Boston Celticsa za dvije večeri.

Nova NBA sezona počinje 28. listopada, a Netsi će prvu utakmicu igrati dan kasnije također u gostima protiv Celticsa.

Od ostalih utakmica večeri vrijedi izdvojiti potencijalni finale Istočne konferencije između Cleveland Cavaliersa i Chicago Bullsa. Preporođeni Cavsi su s LeBronom Jamesom, Kyriejem Irvingom i Kevinom Loveom slavili 107-98, čime su pokvarili sjajnu večer Derricka Rosea koji je ubacio 30 poena. Samo dva manje stavio je Irving (7 asistencija), dok je James gotovo standardno bio na pragu 'triple doublea' (18 koševa, 7 skokova, 6 asistencija). 

 

NBA liga, predsezona, rezultati:

Washington -  New Orleans 84-88

Cleveland - Chicago 107-98

Brooklyn - Philadelphia 99-88

New York - Milwaukee 107-120

Atlanta - Charlotte 117-114, produžetak

Dallas - Memphis 108-103

San Antonio - Sacramento 106-99

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider