Košarka
SPORTOVI
Košarka
I toga ima

Skandal u Beogradu: Igrači se potukli, Vujoševića loptom gađao - novinar!

U dvorani Pionir Partizan je pobijedio Crvenu zvezdu u novoj kaotičnoj utakmici velikih rivala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po prvi put ove sezone Partizan je uzdignute glave napustio parket protiv Crvene zvezde. Slavili su 77:67 igrajući kao gost u ligi. No koga to danas zanima. U Srbiji svi pričaju o novom kaosu koji je izbio na utakmici najvećih rivala koji očito teško mogu bez incidenata.

Kaos je krenuo kad je Partizanov Litavac Davis Bertans laktom u glavu pogodio Branka Lazića. Krenulo je naguravanje, sijevnule su i šake, a u teren je ušao i trener gostiju Duško Vujošević kako bi smirio igrače.

No u terenu je bilo i dosta navijača. Jedan od njih pogodio je Vujoševića loptom. Na kraju se ispostavilo da se radilo o novinaru tj. uredniku Telegrafa Aleksandru Jovanoviću. On se putem medija u kojem djeluje javno ispričao terneru Partizana. Tvrdi da na utakmici nije bio kao novinar.

'' Nemam opravdanja za ovaj potez i želimse ovom prilikom ispričati Dušanu Vujoševiću, Košarkaškom klubu Partizan i navijačima oba kluba.... Napominjem da na utakmici nisam bio ni kao novinar, ni kao urednik... Bio sam navijač, ali se nisam ponio kao navijač i priznajem svoju krivicu'', rekao je između ostalog kontroverzni Jovanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider