Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sunsi protutnjali kroz NY

Šarić jako dobar, Minnesota se raspištoljila i zgazila Sacramento

Sinoć je bilo zanimljivo na košarkaškim parketima u NBA ligi...

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dario Šarić i Mario Hezonja sinoć su upisali solidan učinak svaki, Šarić je zabio 12 koševa u pobjedi svojih Minnesota Timberwolvesa, a Hezonja 14 u porazu svojih New York Knicksa.

New York Knicksi poraženi su kod kuće, bolji od njih bili su Phoenix Suns sa 128:110.

Hezonja je odigrao 18 minuta i osim 14 koševa (šut iz igre 6/11, trice 1/3) upisao je i pet skokova. Najbolji strijelac New Yorka bio je Emmanuel Mudiay, koji je utakmicu završio s 32 poena.

Phoenix je predvodio Devin Booker s 38 ubačaja, a T. J. Warren dodao je 26, od čega je 17 zabio u trećoj četvrtini. DeAndre Ayton upisao je double-double s 21 košem i 13 skokova. Dragan Bender odigrao je dvije minute za Phoenix, ali je ostao bez pogodaka.

Minnesota Timberwolvesi kod kuće su sa 132:105 nadigrali Sacramento Kings. Karl-Anthony Towns zabio je 14 koševa uz isto toliko skokova, a još je osam igrača Minnesote upisalo dvoznamenkasti učinak. Andrew Wiggins ubacio je 17 koševa, a Derrick Rose 13 uz 11 asistencija. Šarić je odigrao 20 minuta za Minnesotu, zabivši pritom 12 koševa (šut iz igre 4/6, trice 1/2) i upisavši sedam skokova i pet asistencija.

Minnesota je vodila s 36 razlike u prvom poluvremenu i izdržala je napad Sacramenta u trećoj četvrtini. Buddy Hield bio je najbolji u redovima Kingsa s 21 pogotkom.

Houston Rocketsi upisali su četvrtu pobjedu zaredom, sa 102:97 svladali su Utah Jazz, a James Harden zabio je 47 koševa uz šest skokova, pet asistencija i isto toliko ukradenih lopti.

Golden State Warriorsi kod kuće su sa 110:93 bili bolji od Memphis Grizzliesa, a Stephen Curry, koji je utakmicu završio s 20 koševa, postao je tek peti igrač u povijesti Warriorsa s 15.000 koševa u regularnom dijelu sezone, priključivši se tako Wiltu Chamberlainu, Ricku Barryju, Paulu Arizinu i Chrisu Mullinu.

Kevin Durant bio je najbolji strijelac Warriorsa s 23 koša, dok je Omri Casspi s 20 poena predvodio Grizzliese.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider