Košarka
SPORTOVI
Košarka
Repeša priznao:

'Kad sam vidio sve ove ljude, pomislio sam - nećemo vas valjda opet razočarati'

Hrvatska je pobjedom nad Italijom izborila nastup u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Sloveniji, a izbornik Jasmin Repeša ističe kako su već sada ispunjeni svi ciljevi.

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša nije bio euforičan nakon pobjede nad Talijanima i plasmana u četvrtfinale Europskog prvenstva.

On je, po pravilima struke, morao odmah ukazati na pogreške. A bilo ih je u prvom poluvremenu, kada je nakon prvih 10 minuta bilo samo 8:17, a koš nas nikako nije htio.

>> Hrvatska slomila Italiju i osigurala četvrtfinale Eurobasketa!

„Promašili smo nešto što je trebalo ući, naše je uhvatila nervoza, no uspjeli smo vratiti mirnoću i završiti poluvrijeme sa minus pet. Bilo je pitanje vremena kad ćemo skinuti taj kamen s leđa u nastavku i kad je krenulo, objektivno više nije bilo šanse za Talijane. Sve ove pobjede su nam dale veliko samopouzdanje jer smo došli u Sloveniju puno znakova pitanja. I to pogotovo samopouzdanje u obrani, kad nam ne ide u napadu. Prvi cilj bilo je proći u drugi krug, drugi cilj je bilo četvrtfinale, sve je ostvareno...“, kazao je Repeša.

Mogu li hrvatski košarkaši napokon proći to četvrtfinale Eurobasketa?

Ukupno glasova:

„Nastavit ćemo utakmicu po utakmicu, samo tako možemo razmišljati. Pripremit ćemo se protiv Grčke jer nam je to jako bitna utakmica i ne ovisimo o drugima hoćemo li biti prvi. Bilo bi bolje da igramo protiv Ukrajine i Latvije nego Srbije ili Francuske, ali nećemo sada razmišljati o protivnicima. Grci su nam dužnici sa turnira u Strasbourgu gdje su nas dobili zadnjim šutom", kaže Repeša koji se nakon svake utakmice najiskrenije zahvaljuje navijačima, i sada je bilo tako...

„Kad sam vidio velik broj ljudi, pomislio sam nećemo ih valjda ponovno razočarati. Nismo, i tim je pobjeda još veća jer nismo razočarali naše navijače“, zaključio je Repeša. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider