Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kobno deveto mjesto

Repeša dobio otkaz u Unicaji, Hrvatska dobila izbornika!

Jasmin Repeša dobio je otkaz u Unicaji, nakon što je prvenstvo Španjolske okončao na devetom mjestu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hrvatski trener neće sljedeće sezone voditi Unicaju. Odluka je donesena nakon osvajanje devetog mjesta u ligi. Klub zahvaljuje Jasminu Repeši na trudu i zalaganju koje je pokazao i želimo mu uspjeh u nastavku karijeri", objavila je Unicaja i razveselila čelnike Hrvatskog košarkaškog saveza.

Naime, oni sada neće morati u potragu za izbornikom jer će Repeša moći voditi našu reprezentaciju na Eurobasketu u Sloveniji.

Unicaja je sezonu u prvenstvu završila na devetom mjestu s omjerom pobjeda i poraza 18:16. Isti omjer imao je i Blusens Monbus, koji je u doigravanje ušao zbog boljih međusobnih ogleda ove sezone s Unicajom.

Repeša automatski ulazi na tržište i postaje dostupan našim najboljim klubovima, Cedeviti i Ciboni, dok se Unicaja već bacila na traženje novog trenera, a prema prvim informacijama glavni kandidati za Repešina nasljednika su Joan Plaza (Žalgiris), Fotios Katsikaris (Bilbao Basket) i Duško Ivanović (bez posla).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider