Košarka
SPORTOVI
Košarka
Podrška glumaca

Predstavljan novi dres Cedevite i najavljena nova sezone Eurolige

U organizaciji KK Cedevite, 23.09.2014. u Jiggy baru, održano je predstavljanje novih dresova KK Cedevite i najava nove sezone Eurolige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon najuspješnije sezone u povijesti kluba i kao jednog od 24 najbolja evropska kluba, KK Cedevitu očekuje očekuje još jedna uzbudljiva sezona, te utakmice sa Maccabijem, CSKA Moskva, Unicaja Malaga i druge, koje će „dečkima koji igraju glavom“ dati prostor za nove pobjede i uspjehe.

Uz brojne uzvanike iz sportskog svijeta, veliku podršku mladim košarkašima su pružili glumci sa snimanja novog filma i TV serije, „Bićemo prvaci sveta“ u režiji Darka Bajića.

Od producenata filmske i TV sage „Montevideo“, produkcijske kuće „Intermedia Network“, dolazi još jedna istinita sportska priča koja je posvećena košarci. Igrani film „Bićemo prvaci sveta“ se odrađuje u koprodukciji sa partnerima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

U ostalim ulogoma su glumci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Makedonije: Leon Lučev, Sergej Trifunović, Robert Kurbaša, Goran Bogdan, Igor Kovač, Matko Knešaurek, Krešimir Petar Ćosić, Iva Babić, Nebojša Dugalić, Nina Janković, Tamara Dragičević, Stefan Kapičić i drugi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider