Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogdanović prvo ime

Pred košarkašima utakmica istine: 'Imamo snage dobiti Slovence!'

Hrvatski košarkaši odmah nakon pobjede nad Poljskom okrenuli su se utakmici sa Slovencima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je u trećem kolu Eurobasketa pobijedila Poljsku i u nedjelju od 21:00 ju očekuje okršaj sa Slovenijom, gdje bi mogli uzeti kapitalna dva boda za drugi krug natjecanja.

>> Ne može bez drame: Hrvatska čupala pobjedu nakon +20!

"Potrošili smo više energije nego što smo trebali, ali imamo snagu, energiju i ambiciju da napravimo dobru utakmicu u domaćinskoj atmosferi. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno", najavio je Jasmin Repeša.

Izbornik je zadovoljan što su u utakmici s Poljacima dobro reagirali igrači s klupe: "Bilo je planirano da Šarić odgovori brzinom, ali on se malo zaigrao, radio je neke nedopustive greške, ali on ima opravdanje za to u svojim godinama. Rudež je dao fantastičan u prvom poluvremenu, Žorić je napravio svoje", rekao je Repeša, dodavši:

"Bitna je stvar da smo uspjeli privesti utakmicu kraju nakon što su se Poljaci vratili."

Bojan Bogdanović je s 23 ubačaja bio prve ime susreta: "Pobjeda je najbitnija, mislim da je sasvim zaslužena. Vratili smo Poljake nakon što smo vodili 20 razlike, okrećemo se sada Slovencima. Puno nam je značilo to što smo pobijedili Gruziju, posebno jer je bilo u zadnjim sekundama. Što se tiče Slovenaca, rastrčani su tijekom svih 40 minuta, predvođeni braćom Dragič, ali mislim da imamo dobre šanse da ih pobijedimo sutra."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider