Košarka
SPORTOVI
Košarka
Come Fly with Me

Potez dana: 'Leteće' zakucavanje Kobe Bryanta u stilu Jordana!

U noći s nedjelje na ponedjeljak košarkaši Los Angeles Lakersa napokon su, nakon više od dva mjeseca, došli na 50 posto pobjeda (omjer 30-30), ali su i dalje deveti na Zapadu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Omogućila im je to teško izborena pobjeda protiv Atlante na domaćem parketu 99-98, u kojoj je gotovo sve, po tko zna koji put i ove sezone, napravio Kobe Bryant.

Mnogi su spremni ovog fantastičnog košarkaša pospremiti u arhivu NBA lige i prikloniti se mlađim zvijezdama, no Kobe uporno svojim igrama ne dopušta takvo što.

Kobe Bryant je ubacio posljednjih šest koševa za domaćina, uključujući i onaj pobjednički devet sekundi prije kraja. Zaključio je dvoboj s ukupno 34 poena, a da još uvijek može i letjeti kao neki drugi pokazao je dvije minute prije kraja.

Jedan od bitnih poena u konačnici je bio i taj - let pokraj inače odličnog krilnog-centra Atlante Josha Smitha i "monstruozno zakucavanje", kako kažu Amerikanci. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider