Košarka
SPORTOVI
Košarka
Grčki derbi

PAO poveo 2:0 protiv Olympiacosa: Sjajna partija Roka Ukića!

Hrvatski košarkaš Roko Ukić odigrao je sjajnu utakmicu i odveo svoj Panathinaikos do vodstva 2-0 protiv Olympiacosa u finalnoj seriji doigravanja grčkog prvenstva…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PAO je u nedjelju u svojoj OAKA Areni svladao najvećeg rivala sa 63-52 i sada mu nedostaje još jedna pobjeda da nakon jednogodišnje stanke vrati trofej za grčkog prvaka u svoje vitrine.

Ukić je za 23 minute igre ubacio 17 koševa i bio prvi strijelac utakmice. Iz igre je gađao 2-6 za dva poena, odnosno 4-7 za tricu, a s crte slobodnih bacanja 1-3. Ubilježio je i dva skoka, te četiri asistencije. Podsjetimo, i u prvoj utakmici, u kojoj je Panathinaikos slavio kao gost sa 64-51, Ukić je bio najbolji strijelac s 12 poena.

U nedjelju je, osim našeg košarkaša, jedini igrač s dvoznamenkastim brojem poena kod domaćina bio Dimitris Diamantidis (10). U sastavu europskog prvaka je, pak, s 12 koševa najefikasniji bio Vassilis Spanoulis. (TS) 

HEBA doigravanje, finale:

Panathinaikos - Olympiacos 63-52

Panathinaikos vodi s 2-0 u seriji

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider