Košarka
SPORTOVI
Košarka
Beko Basket Tour

Pain & Gain krenuli prema Mastersu

Održan prvi ovosezonski Beko Basket Tour 3x3 u regiji Zapad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U istarskom Novigradu održao se prvi ovosezonski turnir BEKO BASKET TOURA 3x3 u regiji Zapad, a 10 ekipa borilo se za bodove i vrijedne nagrade. U prvoj fazi natjecanja igralo se u tri skupine a svaka utakmica bila je vrlo bitna jer su samo tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa išle u polufinale. U grupi A Pain & Gain tijesno je pobijedio ekipu Šou u Ljubljani rezultatom 14:13 kojom su osigurali prvo mjesto.

U skupini B presudna je bila utakmica između rovinjskog Team Extrema i slovenskog NLB-a, a u odličnoj utakmici sa dosta raspoloženih igrača bolji je bio NLB sa 14:12. Skupinom C dominirala je ekipa Žirafija bolest predvođena sa dva odlična šutera Alen Hodžićem i Izetom Kumaličem uz pomoć snažnog Krištofiča pod košem. Kao najbolja drugoplasirana ekipa u polufinale je iz skupine C išla ekipa Karlo & company.

Prije odlučujućih utakmica gledali smo BEKO natjecanje u tricama sa fantastičnom nagradom za pobjednika – 2 karte za utakmice Hrvatske na rujanskom Eurobasketu koje je osigurao BEKO, ujedno i sponzor Eurobasketa. Pobjednik natjecanja bio je Željko Kaštelan iz Umaga sa 2 uspješna ubačaja u finalu. Atraktivno Police natjecanje u zakucavanju osvojio je Robi Hreščak sa 19 bodova ispred drugoplasiranog Izeta Kumaliča sa 17.

U prvo polufinalu ekipa Pain & Gain bila je vrlo uvjerljiva protiv Karlo & company sa 15:8, u utakmici sa dosta pogođenih trica. U drugom polufinalu Žirafija bolest nadigrala je NLB 15:7 i osigurala završnu utakmicu za titulu. 100 bodova i titulu pobjednika Novigrada finalnom pobjedom 15:9 osvojila je ekipa Pain & Gain koja je igrala odličnu košarku obilježenu prodorima Kordiša, šutevima Mijaljevića i centarskom igrom Moravčeka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider