Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Košarka
Neočekivani finale Istoka?

Ozljede kroje sudbinu NBA finala: Novi udarci za Wizardse i Cavse

Sezona Washington Wizardsa možda je doživjela krah. Najbolji igrač John Wall zaradio je peterostruku frakturu lijevog zgloba i ruke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wall je ozljedu zaradio krajem druge četvrtine kada je nakon promašenog polaganja iz kontre pao. Lijevom je rukom pokušao ublažiti pad, no da je znao kako će to završiti vjerojatno bi radije glavu postavio.

Iako je završio utakmicu i predvodio Wizardse do pobjede s 18 poena, sedam skokova i čak 13 asistencija, Wallu je nakon susreta dijagnosticiran peterostruki prijelom zgloba i ruke. U četvrtak i petak će posjetiti nekoliko specijalista, nakon čega će u dogovoru s klubom dogovoriti daljnje akcije.

Mnogi predviđaju da je sezona za Walla, jednog od najboljih igrača u doigravanju dosada, završena, a samim time i nade Wizardsa da po prvi puta nakon 1979. godine izbore finale konferencije. Wall je u 5 utakmica doigravanja na prosjeku od 17.4 poena i 12.6 asistencije po susretu.

Recimo i da se problemi s ozljedama, odnosno izostancima nastavljaju i za Cleveland Cavalierse. Iman Shumpert ozlijedio je prepone u drugoj utakmici polufinala Istočne konferencije protiv Chicago Bullsa i njegov je nastup u trećoj pod velikim znakom pitanja.

Jedina dobra vijest za Cavse je povratak J. R. Smitham, koji je odradio dvije utakmice suspenzije zbog udaranja Jaea Crowdera u 4. utakmici prvog kruga doigravanja protiv Boston Celticsa.

U istoj je utakmici (protiv Bostona) Kevin Love zaradio ozljedu ramena zbog koje mu je završena sezona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider